c , .


. , . ,,, , . .  , . Français Nederland
Het bedrijf werd in 2003 opgericht door de huidige zaakvoerder, Alain DEScheemaeker en ontwikkelde zich aanvankelijk in het domein van de industriŽle schoonmaak en schilderwerken.
We hebben sindsdien een belangrijke ontwikkeling gekend van onze afdeling voor reiniging van dampkappen en afzuigsystemen, in BelgiŽ, Frankrijk en Nederland. Onze waaier aan activiteiten evolueert voortdurend en werd reeds uitgebreid met de distributie van regeneratoren voor oplosmiddelen, oppervlaktebehandeling en de installatie van afzuigsystemen.
Ons logo, een schaap met 5 poten, staat symbool voor complexiteit. Het illustreert onze wil om uitdagingen aan te gaan, om een oplossing te vinden voor uw werkzaamheden, van de meest simpele tot de meest complexe.
4 grote sectoren: industriŽle schoonmaak, schoonmaak van dampkappen, industriŽle schilderwerken en grondmarkeringen en de installatie van afzuigmateriaal.
 
Diensten
Selecteer een van Ades diensten.
Industriële schoonmaak,  , . . . , Schoonmaak van afzuigkappen,  , . . . , Industriële Schilderwerken,  , . . . , Afzuigsysteem,  , . . . , Desinfectie en sanitaire voorzieningen,  , . . . , Cryogene industriereiniging,  , . . . , 

 

© 2022 Ades Cleaning & Coating - Wettelijk